Om os

Cashott Copenhagen

Vi følger med tiden, uden at løbe efter trenden! Dansk fornemmelse for enkelt design kombineret med tidens krav om komfort, i europæiske materialer og forarbejdning, er den unikke recept på succes for det danske sko-brand Cashott Copenhagen. - Vores motto er ”design comfort”, og det er grunden til vores succes i både Danmark og Europa. Vi følger med tiden, uden at løbe efter trenden. Vi springer ikke rundt i stilarterne og ændrer os fra sæson til sæson, men holder fast i vores koncept og er tro mod linjen i vores kollektioner. Vi giver helt bevidst vores støvler, sneakers og sandaler til kvinder et typisk dansk look, som er karakteriseret ved høj kvalitet og plads til komfort i et moderne, råt design med plads til feminine detaljer. Vi skaber vores eget univers ved at være så kreativ som muligt med såler, læste og hæle, pakker det fornuftige danske ind i de bedste skind fra Italien, og får sine modeller fremstillet af dygtige håndværkere i Portugal. Tilsammen giver det et kvalitetsstempel, som har sikret Cashott Copenhagen plads i førende modebutikker i Danmark og det øvrige Norden, Belgien, Holland, Tyskland, Schweiz, Irland, England, Polen, Østrig, Grækenland og Italien.

Cashott Copenhagen blev startet midt i en krisetid, men har klaret sig godt, fordi kunderne altid har fået ”value for money”, og så har moden og interessen for dansk design været med os og vores visioner. Vi har mange års erfaring som skodesigner. Det er en del af succesen, men brandets positive image og stigende vækst skyldes også, at vi som designer altid er i direkte kontakt med vores kunder på alle messer. Det betyder meget for forståelsen af identiteten i vores brand, at vi er tilgængelige, og det giver en interessant dialog, som vi ellers ikke ville få. På et konkurrencepræget marked, som vi oplever det i disse tider, er det en stor tilfredsstillelse at få at vide, når man har lavet noget, som folk gerne vil have.

 

"Vi følger med tiden, uden at løbe efter trenden!"

Cashott

 


Holdet bag Cashott 


Lotte Brinck - Sales manager Cashott

Lotte Brinck | Sales manager

lotte@cashott.dk

Diana Kejser - Head of office Cashott

Diana Kejser | Head of office

diana@cashott.dk

Lena Hansen - Head of finance Cashott

Lena Hansen | Head of finance

lena@cashott.dk


LYNHURTIG LEVERING

Vi har gratis levering på alle ordrer over 499,- til levering i Danmark. Alle ordrer modtaget inden kl. 12 på hverdage afsendes samme dag.

SUPER SERVICE

Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser på mail indenfor 24 timer.

 

FULD RETURRET

Når du handler på webshoppen har du altid 14 dages fuld returret. Læs mere i vores Handelsbetingelser.

 


Oplev håndværket bag en sko fra Cashott