Cashott Conceptstore

Cashott skobutik Odense

Cashott Conceptstore
Vestergade 44, 5000 Odense C
Tlf.: 29119078
Mail: odense@cashott.dk

Åbningstider
Man. - Tors. 10.00-18.00
Fre. 10.00-19.00
Lør. 10.00-16.00


Skobutik Odense


Helt centralt midt på Vestergade i Odense ligger Cashott Copenhagens flotte skobutik på hjørnet af Klaregade, og her har den ligget siden 2015.

Hver kollektion af sko indeholder omkring 100 forskellige modeller. Skoene kommer i forskellige farver og i et råt design og casual stil, og så afspejler de alle den danske enkelthed med plads til feminine detaljer. Ved at være så kreativ som muligt med såler, læste og hæle skaber vi vores eget univers.

Til kvinderne designer vi sko lige fra den feminine sandal over den sporty sneaker til den rå støvle. Herrerne kan også finde sneakers og støvler, og der er desuden elegante herresko til daglig og festlig brug.
Skoene bliver designet i Danmark, og materialerne er de bedste lædervarer, det italienske marked kan byde på, mens selve skoproduktionen foregår hos de dygtige håndværkere i Portugal. Det har gjort, at vores motto ’Design Comfort’ har vundet indpas i både ind- og udland. Derfor møder vi kunder fra hele Danmark og også fra udlandet i vores butik i Odense. 

Indgangspartiet til butikken er prydet af en smuk, grøn opstammet efeu, som vokser hele vejen rundt om døren ved indgangen, og når man træder ind i selve butikken, bliver man mødt af et lokale med dejligt naturligt lys og højt til loftet.

De store, lyse fliser på gulvet er medvirkende til, at man instinktivt føler sig godt tilpas i butikken, som er indrettet i den rå og casual stil, som også kendetegner alle skokollektionerne fra Cashott Copenhagen.

Den behagelige stemning og afdæmpede atmosfære forstærkes af nogle få, men velvalgte velour- og lædermøbler. De er placeret bagest i butikken, hvor der også findes et enkelt prøverum, hvis du udover sko-indkøb også forelsker dig i det kvalitets-lædertøj og bælter af mærket Depeche, som vi har i butikken.

Indretningen er gennemgående enkel og stilren, og de overskuelige stativer giver en flot introduktion til de forskellige dame- og herresko, vi har i sortimentet. Udstillingen af sko suppleres fint af en række grønne planter – primært forskellige former for kaktus, og af nogle diskrete nips-genstande, som fuldender den enkle og rå stil.

Udover vores egne skokollektioner samt lædertøj, -bælter og -tasker fra Depeche, byder vores butik også på sko fra blandt andre Billi Bi og Womsh. Sidstnævnte er et italiensk mærke med miljøvenlighed og bæredygtighed øverst på agendaen. Det er nemlig således, at når man er færdig med at bruge sine sko fra Womsh, kan man komme tilbage til butikken i Vestergade og aflevere dem og få 75 kroner for dem. Cashott Copenhagen returnerer de brugte sko til Womsh i Italien, som sender dem i reproduktion, hvor der bliver lavet underlag til legepladser af dem.

Kigger du ind i butikken, kan du være sikker på at blive mødt af et venligt, vejledende, hjælpsomt og yderst kompetent personale – vores ansatte ved ganske enkelt alt om kollektionerne, materialerne og brandet Cashott Copenhagen. Vi glæder os til at møde dig.