Returnering

RETURNERING

Hvis du bor i Danmark, kan du returnere din ordre med den gratis returlabel. Bor du uden for Danmark, er der ingen returlabel, men du kan returnere din ordre ved at aflevere den på dit lokale posthus eller udbringningsservice for egen regning.

Returner din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter din meddelelse om fortrydelse af dit køb. Udfyld returformularen  og send den med din ordre.

Du bærer risikoen for varerne fra tidspunktet for levering af varerne til dig.

Vi modtager ikke pakker til afhentning eller pakker, der sendes efter efterkrav.

 

TILSTANDEN AF DE RETURNEREDE VARER

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi forårsaget af anden håndtering end den, der er nødvendig for at fastslå varens type, egenskaber og funktion. Du må med andre ord prøve varen på samme måde, som du ville prøve den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varerne er blevet brugt ud over det ovenfor beskrevne, vil vi anse dem for brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun vil få refunderet en del af købesummen, eller intet heraf, afhængigt af handelsværdien af den returnerede vare.

OBS: Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Vær opmærksom på ikke at anvende skoæsken som forsendelsesæske, da det kan udgøre en værdiforringelse. 

 

TILBAGEBETALING AF KØBESUMMEN

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage, du har betalt til os. Ved en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløb.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder inden for 14 dage fra den dato, vi modtog skoene. Vi vil foretage en sådan tilbagebetaling med den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget dine returnerede varer - medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Udfyld returformularen (klik her for at hente) og send din pakke til vores adresse:

Cashott Copenhagen A/S

Hydrovej 1
6270 Tønder-DK

Vi modtager ikke pakker uden direkte levering eller pakker sendt som efterkrav’..