Returnering

RETURNERING:

Hvis du fortryder dit køb, og ønsker at returnere - kan du downloade en retur label HER.

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Cashott, fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din varer.

OBS: Ønsker du at reklamere over en varer, skal du altid kontakte Cashott, inden returnering.

 

RETURBETINGELSER:

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder inden for 14 dage fra den dato, vi modtager skoene. Vi vil foretagen en sådan tilbagebetaling, med samme betalings metode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkelig har aftalt anden med Cashott.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget dine returnerede varer – medmindre du har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du bærer risikoen for varerne, fra tidspunktet hvor du har får leveret varerne.

 

            Tilstanden af de returnerede varer

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, forårsaget af anden håndtering end den, der er nødvendig for at fastslå, varens type, egenskaber og funktion. Du må med andre ord prøve varen på samme måden som du ville prøve den i en fysisk butik. Vurderes vi at der er tale om en værdiforringelse på returnerede varer, hæfter du for denne forringelse og dette fratrækkes tilbagebetalingen.

OBS: Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medfører en værdiforringelse af varen.

 

Returnering priser:

DK, DE : 0,- DKK / €

SE : 59,- SEK

AU, BE, PL, NL : 8,- €

Overstående returomkostningerne vil blive fratrukket, det beløb der skal refunderes.

Returnere du fra et land der ikke er nævnt, står du selv for at returnere ordren.

 

Returnerings adresse:

Cashott
Hydrovej 1
DK-6270 Tønder

Vi modtager ikke pakker uden direkte levering eller pakker sendt som efterkrav.

 

REKLAMATION:

Ønsker du at reklamere over en varer, skal du altid kontakte Cashott, inden returnering.

Send en mail til info@cashott.dk med købsbeviset, beskrivelse af din reklamation samt billeder af fejl/mangler/defekt. Her efter vurdere vi om det er en berettiget reklamation.